Lägg alla ingredienserna i en matbredare och mixa tills allt blandats väl. Klä en bakform med smörpapper och tryck ut blandningen i en stor, centimetertjock platt fyrkant
Hacka 125 g av hasselnötterna i en matbredare. Kör cashewnötter, mandelmjölk, vaniljstång, kakaopulver och 1 dl honung till en helt slät massa i matbredaren, skrapa ner från kanterna med jämna mellanrum
Häll av nötterna och klapptorka dem med en ren handduk, häll dem i matbredaren och hacka dem grovt. Lägg pekannötterna i en skål, häll på kallt vatten och låt dem ligga i blöt flera timmar, gärna över natten
Häll de övre ingredienserna i en matbredare och mixa tills massan åker runt som en degkula. Häll 2 dl kokosflingor i matbredaren tillsammans med ¾ dl blåbär. Häll 2 dl kokosflingor i matbredaren tillsammans med 1 näve persilja. Pressa 1 morot i juicemaskinen och häll lite av juicen i matbredaren tillsammans med 2 dl kokosflingor
Chokladöverdrag. Häll de nedre ingredienserna i en mixer och mixa väl. Ställ undan. Bountyfyllning. Mal cashewnötter och mandlar till mjöl i en kaffekvarn eller liknande
Finhacka jordnötterna. Skölj och skaka myntan torr, knipsa av bladen och finhacka dem. Skölj och ansa jordgubbarna och lägg dem i en mixer, tillsammans med jordnötterna, myntan, jordnötssmöret, chiafröna och mjölken, och purea
Koka upp 2,4 dl vatten i en liten kastrull. Ta kastrullen från värmen och tillsätt hibiskusen. Låt dra i minst 10 minuter och sila sedan teet i en kopp
2 förp krossade tomater. 1. Hacka gul lök och vitlök. Stek i olja i en kastrull på medelvärme. 2. Tillsätt alla resterande ingredienserna förutom kokosmjölken