Strimla kycklingen och bryn den i en stekpanna. Häll lite kycklingröra i botten av en ugnssäker form. (Torr pasta är inte en sån grej som jag brukar fundera så mycket på när det går ut, för det brukar ju vara flera års hållbarhet på det…) Kycklinglasagne med mozzarella För 4 personer 2 gula lökar 2 morötter 1 vitlöksklyfta 600 g kycklingfilé 3 msk tomatpuré 500 g krossade tomater 3 dl vatten 1 hönsbuljongtärning basilika 1 tsk salt 1 krm peppar ca 10 lasagneplattor 250 g mozzarella Gör så här. Låt kycklingröran koka i 10 minuter. 600 g kycklingfilé
Putsa kycklingfiléerna och skär i strimlor. Häll i kycklingfond och smska av med salt och peppar. I en form, smeta ut lite sås på botten och lägg sedan några plattor över, sedan lite kyckling/bacon och sedan sås och fortsätt sedan så tills kycklingen och lasagneplattorna är slut, toppa då med champinjonerna och paprikaröran och fördela lite sås ovanpå