1. Mixa bröd och smör i en matberedare. 2. Tryck ut i en form och grädda i 200° C varm ugn i ca 8min. 3. Ansa broccolin och förväll i lätt saltat vatten max 2 minuter
Sätt ugnen på 150 grader. Smält smöret och låt det svalna. Krossa digestivekexen. Blanda samman kanelen med kexsmulorna och tillsätt sedan smöret och mjölken
(förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme). Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera
Det har varit kalas i veckan och jag ville baka något friskt och fräscht utan en massa socker och vetemjöl och mitt val föll på en cheesecake från Korsika
Jag vill verkligen rekommendera den här saffrans cheesecaken. Den är bara så fantastiskt fräsch och god och super lätt att göra och jag tror den är omöjlig att misslyckas med och det hör man ju inte allt för ofta i våra celiaki kretsar