50

50

  • 2 Recept
Buffe
Kantarell- och västerbottensnittar till mimosadrinkar på kräftskivan

Kantarell- och västerbottensnittar till mimosadrinkar på kräftskivan

Byt bara ut parmesanost till 150 g riven västerbottenost och skinkan till ca 400 g kantareller som du fräser i smör, kryddar med salt och peppar och sedan grovhackar innan allt blandas, breds ut på tunnbröden, rullas ihop, skivas och gräddas i ugnen. Jag kom inte ihåg namnet på den drink jag ville ha och fick för mig att den hette mimosa, dvs typ 50/50 av färskpressad apelsinjuice och mousserande. 150 g riven västerbottenost
Finn Crisp Rolls filled with Vegetable Tzatziki

Finn Crisp Rolls filled with Vegetable Tzatziki

En enkel och god plockmat som passar bra till buffé är dessa rullor gjorda på finn crisp. Du kan fylla dem med din favoritfyllning och den måste nödvändigtvis inte vara vegetarisk