Ca 30 st150 g mandelmassa1/2 äggvitaFyllning. Ca 30 st. Ett recept ur boken Sju sorters kakor. Har gjort biskvier en gång förut, men det receptet var lite annorlunda
3 st smörgåstårtbotten. 375 g lax. 300 g färskost. 300 g färskost. Smöra bottnarna. Fyllning 1. Mosa laxen och blanda med majonnäs, gräddfil och finhackad avokado och dill
Värm vattnet till 37°. Skär i rutor och låt jäsa övertäckt i 30 minuter. Smula ner jästen i en skål. Häll vattnet över jästen och rör tills jästen lösts upp
Dela gärna13000 500g Naturell yoghurt. Färskost är ett väldigt mångsidigt livsmedel, den går att ha på mackan i olika varianter men även i som en god topping till en god kaka
30 x 20 centimeter) med bakplåtspapper. Grädda kakan gyllenbrun på nedre falsen i ugn i 175 grader 30–40 minuter. 3 dl vetemjöl. 3 st ägg. 1 3/4 dl strösocker
Fyll de degklädda formarna med smeten upp till cirka 2/3. 3 st bittermandel. 3 dl florsocker. Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad
3 st kycklingfiléer. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Blanda samman olja, soja, saften från en halv lime, sambal, ingefära, koriander och en nypa socker