52:dieten

52:dieten

  • 36 Recept
Zucchinigratäng med parmesan

Zucchinigratäng med parmesan

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st zucchini , medelstora 1,5 dl grädde 1,5 dl parmesan , riven 0 st salt 1 tsk örtkrydda 0 st peppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Havreris

Havreris

3 dl havreris. 15 dl vatten. 11 krm salt. 12 krm gurkmeja (valfritt). 1HAVRERISSALLAD. 4 msk olivolja. 11 röd spetspaprika eller vanlig röd paprika

Stingig omelett med kryddstark korv

Ingredienser - 2 port. 4 ägg . 3 msk vatten . 1 tsk salt . 1 krm svartpeppar. 1/2 tsk sambal oelek. 80 g kryddstark korv 3 %
Lax med kesoröra - 300 kcal

Lax med kesoröra - 300 kcal

Ingredienser - 1 portion. 100 g laxfilé. Salt och peppar. 100 g cocktailtomater. Gurka. 1 klyfta rödlök. 50 g keso med lite hackad paprika och gräslök
Stekt ris med köttfärs

Stekt ris med köttfärs

Så här gör du. Bryn köttfärsen i olja. Tillsätt skivad purjolök, strimlad vitkål, ingefära, sambal oelek och stek en stund
Bondomelett – 5:2-recept

Bondomelett – 5:2-recept

Ingredienser ½ hackad gul lök 1 tärnad kokt potatis, 100 g 1 tsk smör/olja ½ grillad röd paprika, 60 g (finns på burk) 50 g tärnad feta, 3 % 2 ägg 2 äggvitor 3 msk vatten salt och peppar 2 msk hackad persilja Servera med
Små köttfärspiroger - 137 kcal

Små köttfärspiroger - 137 kcal

Nyttiga små köttfärspiroger, 15-16 st. 250 g nötfärs. 1 liten gul lök. 130 g morötter. ½ msk olivolja. 1 dl krossade tomater
Tonfiskwrap - 290 kcal

Tonfiskwrap - 290 kcal

Ingredienser - 1 portion. 185 g konserverad tonfisk i vatten. 1 salladslök. 1 tomat. 1/2 matsked majonnäs. 1 msk crème fraiche
Färsbiffar

Färsbiffar

Salta och peppra köttfärsen, blanda ner ett ägg och en hackad lök och blanda Forma till 8 st biffar Stek i ca 5-10 min tills de är genomstekta 8 st biffar
Stekt torsk på sparrisbädd med ärtskum

Stekt torsk på sparrisbädd med ärtskum

Sätt ugnen på 175°C. Lägg torsken i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Tillaga torsken i ugen i ca 15 min eller till innertemperaturen är 56°C