Efterrätter

Efterrätter

  • 51 Recept
God och krämig Gino

God och krämig Gino

2 bananer. 0,5 liter jordgubbar. 6 kiwi. 2 dl färska hallon. 2 dl färska blåbär. 300g vit blockchoklad1. Ta bort skalet på kiwin och skiva upp all frukt
Gino

Gino

Skala och skiva bananerna. Skölj druvorna. Skala apelsinen med kniv och skär loss hinnfria klyftor. Skala och skär kiwifrukterna i bitar
Snabb efterrätt med mascarponekräm, lemon curd och marängsmul

Snabb efterrätt med mascarponekräm, lemon curd och marängsmul

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl florsocker 200 gram mascarponeost 150 gram lemon curd 4 st maränger 25 gram färska hallon Köp receptet
Toscapersikor

Toscapersikor

Låt persikorna rinna av i en sil. Lägg dem i en smord ugnsfastform med den kupiga sidan upp. Smält samman smör, socker, grädde, mjöl och mandelspån i en kastrull
Snabb sommardessert

Snabb sommardessert

Vispa grädden fluffig och blanda med yoghurt och socker. Lägg upp i ett fat med höga kanter. Vid servering
Nutella semifreddo

Nutella semifreddo

Ingredienser Portioner. 6 25 maränger 2 ägg 2 msk strösocker 3 dl vispgrädde 2 dl nutella eller annan hasselnötskräm Topping rostade hasselnötter eller salta jordnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Nutella semifreddo

Nutella semifreddo

Hej på er. Så har tiden än en gång flugit iväg och nu är ju nästan sommaren här, så vad är då inte bättre än en svalkande Nutella semifreddo
Jordgubbar med smul

Jordgubbar med smul

Blanda mjöl, havregryn, socker och smör till en smuldeg. Platta ut till en 1 cm tjock kaka på en bakpappersklädd plåt
Tulumba

Tulumba

Tulumba är en favoritdessert i bla Balkan, Turkiet och Grekland. Det finns även en liknande dessert i Iran och Mellanöstern
Frusen äggtoddy

Frusen äggtoddy

Vispa äggulor och socker fluffigt. Vispa i grädden och rör i rom. Fördela i fyra små glas och frys in i 3 timmar