Efterrätt

Efterrätt

  • 9 Recept
Chokladfondant med hallon- och balsamicocoulis

Chokladfondant med hallon- och balsamicocoulis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 100 gram smör 150 gram bakchoklad , Marabou Mörk 2 st äggula(or) 1 st ägg 0,5 dl strösocker Halloncoulis 200 gram hallon 4 msk balsamicovinäger 3 msk socker Servera med 5 dl vaniljglass Köp receptet
SMASKIG EFTERRÄTT

SMASKIG EFTERRÄTT

100 gr vit blockchoklad. 12 dl creme fraiche. 12 limefrukter. 13/4 dl hallonsylt. 12 passionsfrukter. 1Citronmeliss
Tiramisu

Tiramisu

Ingredienser Portioner. 8 4 äggulor 2 burkar mascarpone (à 250 g) 1/2 dl Amaretto eller konjak 3 äggvitor 1 dl socker 20 savoyardikex 1 1/2 dl kall espresso eller starkt bryggkaffe kakao att pudra över Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fruktsallad i julig lag

Fruktsallad i julig lag

Lag. Koka upp socker, vatten, stjärnanis, uppsnittad vaniljstång och kanel och sjud i 10 minuter. Låt svalna
Vaniljpannacotta med chokladmousse

Vaniljpannacotta med chokladmousse

1 Vaniljpannacotta. Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten i 5 minuter. Snitta vaniljstången, skrapa ur fröna och lägg frön och stång (eller pulver) i en liten kastrull
Kardemummapannacotta med blåbärskompott

Kardemummapannacotta med blåbärskompott

Kardemummapannacotta med blåbärskompott - ja, ni hör ju gott det det låter. Pannacotta är en dessert med grädde som bas och som är väldigt enkel att göra