Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 2 msk olja salt och svartpeppar 1 burk tonfisk i vatten (à 185 g) 2 avokado 2 dl gräddfil 1 tsk vitvinsvinäger ev
Skär broccolin till mindre träd och skiva upp stammen – allt utom den träiga delen på slutet. Strimla salladskål och stek med smör i en stekpanna några minuter
Koka grönsakerna mjuka under lock i buljong och kokosmjölk, cirka 20 minuter. Det är gott med soppa. "Soppa med kokosmjölk, ingefära, lime och chili"
Ta upp tonfisken, torka av den och grilla cirka 1 min per sida (eller mindre). Om du vill ha din sås tunn räcker det att koka såsen i ca 5 minuter men önskar du den tjock får du reducera den till önskad tjocklek
Låt degen jäsa övertäckt ca 60 minuter. 30 min jästid är lagom. Pensla dem med lite olivolja och grilla sedan på hett galler, ca 1-1,5 minuter per sida. 30 min jäst