Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Måndag och påskvecka. Härligt. Det ska verkligen bli skönt med långhelg tillsammans med familjen. Vi har inga speciella traditioner på påsk, förutom att dottern går påskparaden nere på stan på påskafton
Jag har ingen aning varför denna rätt kallas spökkyckling. kanske ett dagisbarn som kom på namnet. ). Vi åt det i alla fall en gång hos min mans moster och det var så gott så jag fotade receptet, glömde bort det och kom att minnas det först igår när jag stod och inte visste vad jag skulle göra av mina kycklingfiléer
Lyxgratinerad kyckling. 26 februari, 2017 at 7. 40 e m. Add a comment. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Kalkon omelett/paj. 21 Februari 2016 /. 09. 06 /. Alla inlägg. /. Permalink /. 5. Hej alla läsare. Slänger in ett recept som jag provade till lunchen idag, kalkon omelett eller paj, vet inte vad jag ska kalla det men jag är så nöjd med mig själv ska ni veta, det blev ju så bra
Här kommer så receptet på den ugnsstekta kalkonen från förra söndagen. Inspirerad av av Jamie Oliver brukar jag alltid göra ett kryddsmör som jag stoppar innanför skinnet