Skaldjur

Skaldjur

  • 9 Recept
Fiskgratäng med räkor och dill

Fiskgratäng med räkor och dill

Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Gratinerade ostron

Gratinerade ostron

*Öppna ostronet efter konstens alla regler. Det är vikitigt att köttet inte skadas. * Droppa över citron och strö över riven ost och sist lite ströbröd
Musslor i kokosmjölk med lime och chili

Musslor i kokosmjölk med lime och chili

Skölj och skrubba blåmusslorna. Kasta de som är öppna eller trasiga. Hacka lök, vitlök och chili fint. Ringla olja i en stor gryta och fräs löken, vitlöken och chili i någon minut tills de börjar mjukna
Gratinerade musslor

Gratinerade musslor

Sätt ugnen på 275°. Borsta och skölj musslorna. Kasta trasiga musslor och de som inte stänger sig när man knackar på skalet