Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag håller på för fullt med att bygga ihop en typ av e-bok med sockerfria enkla recept på både bakverk och godis som kan passa de flesta - vare sig det är allergi eller att man valt bort vissa livsmedel i kosten
Ställ in de färdiga bollarna i kylen en stund före servering. Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn
Tillsätt först hälften av mjölmixen, kör i maskin. Nybakade frallor är ju aldrig fel, och nu när hösten är här passar det ju utmärkt att mysa till det med
För mig är det nog det bästa målet på dagen, jag skulle nog kunna leva på frukostmat resten av mitt liv (om man bortser från pepparlaxen från Wahlströms fiskbutik i Utvalnäs som jag berättat om tidigare)
Fördela smeten i de två formarna – grädde i nedre delen i ugnen ca 30 minuter. Sonen har beställt tårta till Nationaldagen så nu har jag bakat en chokladtårta som jag hoppas är lika god som den ser ut
Imorgon förväntas jag bjuda på veckans kaka på jobbet och min plan var egentligen att bara ta med mig ostbricka med kex, men en liten efterrätt är det ju ingen som säger nej till
Testa den du också, eller kom förbi STHLM RAW och testa den. Blanda allt och låt stå 30 minuter, rör om så chian är väl fördelad. Blanda allt och låt stå 30 minuter, rör om så chian är väl fördelad
vad jag dock inte sätt än är en semmelrulltårta, kanske är jag rent ut av först. Värm mjölken försiktigt till ljummet och smula ner jästen i en bunke, häll över mjölk och tillsätt det rumsvarma smöret