Vegetariskt

Vegetariskt

  • 14 Recept
Kokt kronärtskocka

Kokt kronärtskocka

1 stor kronärtskocka per person. Citron. Salt. Smör. Skölj av skockorna väl. Skär av roten på skockorna. Ta bort de nedersta och små bladen och jämna till botten med en vass kniv
Risotto med skogschampinjoner

Risotto med skogschampinjoner

Ingredienser Portioner. 4 3 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 9 dl svampbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 msk olivolja 3 dl carnaroli- eller arborioris 2 dl vitt vin eller matlagningsvin 250 g kastanjechampinjoner 3 msk smör 2 dl riven parmesanost salt och nymalen svartpeppar ruccola till servering Lägg till i inköpslistan
"stingig" sallad

"stingig" sallad

igår hade jag tjejmiddag och i värmen bjöd jag på en stor sallad med diverse tillbehör. till en stor sallad
Sallad med baconlindad sparris

Sallad med baconlindad sparris

En mycket god sallad som man vispar ihop ganska snabbt. Receptet hittade jag hos Helena-en mammas dag. Sallad med baconlindad sparris
Sallad på rostade rotfrukter

Sallad på rostade rotfrukter

Passa på att frossa på svenska rotfrukter. Ugnsrosta rotfrukterna blanda ner strimlad salladslök, hackad persilja och ringla över en god dressing
Vegansk sallad med cashewost och rödbetshummus

Vegansk sallad med cashewost och rödbetshummus

Inlägget innehåller produktprover från laplandecostore. se. Läs mer. Denna lyxiga och färgglada sallad med cashewost och rödbetshummus slängde jag ihop för några veckor sedan
Sallad med tahini

Sallad med tahini

1. Hacka lök och persilja fint och skär gurka och tomat i tärningar ca 1x1 cm. 2. Lägg samtliga ingredienser i en skål och smaka av med salt
Rykande Quorn Filéer

Rykande Quorn Filéer

Rykande Quorn Filéer. 14 mars 2016, 13. 38. Alltså fredagens middag lär nog göra comeback snarast. Det var så sjukt gott och hett
Morotsbiffar

Morotsbiffar

Vi älskar grönsaksbiffar här hemma. HÄR. hittar du recept på några av våra favoriter. Det är så gott att servera grönsaksbiffar med sallad, couscous eller som vi gjorde här med friterade potatisklyftor, waldorfsallad och ajvar
Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet