MaträttEfterrätt, Kakor och Kladdkakor. Vissa dagar vill man bara att bakningen ska vara snabb, okomplicerad och lätthanterlig, och enklare än så här blir det inte
Jag börjar blir riktigt rastlös nu, är fortfarande hemma och är sjuk. Hittills har jag bara suttit inne och tittat på film (inte så roligt när det är så fint väder ute) och jobbat med mina onlinekunder men igår tog jag mig ut och gick 100 m till el-butiken som ligger precis runt hörnet där jag bor
Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan. Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker
Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundor och tittade, provsmakade och fyndade hem en massa gott
Till min födelsedagsfest bakade jag lite olika sorters kakor. De flesta blev jag dock inte nöjd med eftersom ingredienserna här i USA funkar annorlunda än de gör hemma och till mina chocolate chip cookies provade jag ett amerikanskt recept och de blev alldeles för söta
I torsdags bakade jag och Ida snurrkakor. En rolig kaka, av mördeg, som gör succé på barnkalas om man har valt fina färger, för istället för att göra flera olika sorters kakor kan man bara variera färgen på snurrkakorna
Lite eftermiddagsfika ska vi ha idag. Har bakat äppelkaka i långpannan, receptet är min systers. Äppelrutor3 ägg3,5 dl socker100 g smör1,5 dl mjölk4,5 dl vetemjöl2,5 tsk bakpulver4-5 äpplenkanel och sockerSätt på ugnen på 200 gr, smöra och bröa en långpanna
Jag fick en massa röda vinbär av en släkting i somras och letade recept med röda vinbär när jag såg att Therésia från Söta Saker postade denna kaka på sitt instagram konto