600 gr ekologisk nötfärs av högrev. 600 gr ekologisk nötfärs. Enchiladas är supergott, jag gjorde dessa med köttfärs men även Cottage Enchiladas under samma middag
500 g nötfärs, eller annan färs. Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
400 g nötfärs. En pastasås utan grädde, kan det vara något. Absolut. Kanske är det mer av en gryta eftersom såsen är buljongbaserad, inte vet jag men väldigt gott blev det
Nötfärs smaksattes med rosmarin och vitlök, och fördelades över pizzan. Pizza med nötfärs, rödlök, rosmarin och grekisk getost Fyllning cirka 400 gram nötfärs 1 msk finhackad, färsk rosmarin 1 vitlöksklyfta, finriven salt och svartpeppar 1 liten rödlök, skuren i tunna halvmånar 1 paket Zetas grekiska getfeta à 150 gram Pizzasås 1 burk Mutti krossade tomater 2 msk olivolja 2 msk Mutti trippelkoncentrerad tomatpuré 3 vitöksklyftor, rivna salt och svartpeppar Mixa samtliga ingredienser till en slät sås. 400 gram nötfärs
För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
400 g nötfärs (10%). 400 g nötfärs. Hej. Hoppas ni får en fin fredag och en härlig start på helgen. Jag laddar för jobb ikväll, men sen ska jag njuta av ledig helg