Champinjongratinerade kotletter. Hej i vårvärmen. Våren är kommen hopp tralala la. Ja, som ni nog gissat är jag mer än överlyckling över att våren är på väg med besked, och jag har nu officiellt lagt undan både vinterjackan och vinterskorna
Här hemma brukar vi ha julskinkepremiär varje år någon gång runt första advent. Så även i år. Den första julskinkesmörgåsen vill jag helst ha så klassisk som möjligt
Jag gjorde en jättesmaskig köttgryta igår med fläskytterfilé, paprika och mango chutney. Så god den blev och det här är en av de grytor när man vill avsluta måltiden med att slicka upp såsen från tallriken
Även om man använder figaros oliver, burktomat samt fläskkött. I lördags lagade jag en riktigt god marockansk gryta, fast på svenska, eftersom jag hade fläskytterfilé i stället för lamm, nöt eller kyckling
Grovstrimla det kokta fläskköttet. benfri fläskkött. 300 g kokt benfri fläskkött1 gullök8 ägg250 g keso1/2 tsk salt1 krm svartpeppar2 msk smörSå här gör Du
Marinad till fläskkött ca 3 dl. I går grillade vi en fläskytterfilé som marinerats i en god marinad. Receptet hittade jag på bloggen "Två små kök" och tyckte det lät riktigt gott och spännande