Ferrero Rocher tårta. Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott
Fram till för ett par år sedan bakade jag alltid lussekatterna med kesella/kvarg, eftersom man då använder mindre smör och bullarna blir litet mindre onyttiga
Här har det stormat ordentligt idag men vi har mest varit hemma och ägnat oss åt att bland annat äta upp den otroligt goda Oreofudgen som jag gjorde härom dagen
Oreofudge. Detta receptet är ett nytt för iår. Det är verkligen hur enkelt som helst och man kan nog testa att byta ut Oreon mot mycket annat roligt för variation
Dagarna fram till jul har en tendens att inte riktigt räcka till för allt man vill hinna med, som att baka t ex, så jag var inte sen att testa det busenkla recept på havrekakor med choklad som Karin med bloggen Karins kök delade med sig av häromsistens
Morotskaka att dö för. Min morotskaka gjorde succé i lördags. Det var min allra första. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
Passade på att koka fudge när jag hade en stund över. Som bas använde jag en burk kondenserad mjölk. Resultatet blev en fudge med kolasmak som smälter i munnen
Lite smått och gott att ställa fram till jul måste man väl ha. Här hemma bakas det inte lika ofta nu som förr, dels för att vi är riktigt dåliga på att äta kakor och att det tillslut åker i soporna för att de blivit för gamla