fisk skaldjur

fisk skaldjur

  • 12 Recept
Kall sås till panerad fisk

Kall sås till panerad fisk

Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Snabb fiskgryta med thailändska smaker

Snabb fiskgryta med thailändska smaker

Äter du mycket fisk. Skär fisken i stora tärningar och krydda dem med salt. Kan inte påstå att vår familj äter särskilt mycket fisk, jag skulle kunna tänka mig att äta fisk oftare än 1-2 ggr/vecka, och det konstiga är att trots att jag tycker att fisk kan räknas in i kategorin snabbmat så är det av någon outgrundlig anledning ruskigt svårt att få till mer fisk på menyn. Men som sagt, 1-2 ggr/vecka äter jag fisk iaf. Lägg ner fisken i grytan och sjud ytterligare ca 3 minuter. Servera fiskgrytan med jasminris, cashewnötter och thaibasilika 4 portioner
Torsk i tomatovitlöksky

Torsk i tomatovitlöksky

2 pers. lägg 300 g färsk torsk i en form o fyll upp formen till hälften med vatten. Salta. In i 10 min på 175 grader
Ugnsbakad lax med spenat och sötpotatis

Ugnsbakad lax med spenat och sötpotatis

Fredag igen, skönt. Idag ska jag iväg på spa med mina kompisar, vi ska till Vann spa. Ska bli så skönt. Återkommer givetvis därifrån med bilder
Lax med fetaost och örter

Lax med fetaost och örter

Lax med fetaost och örter. 2015-09-04, 19. 42. Gårdagens lunch bestod av laxfilé med ett träcke av fetaost och örter som serverades tillsammans med ugnsrostad potatis och sallad
Lax & champinjoner med phiadelphia- & citronsås

Lax & champinjoner med phiadelphia- & citronsås

Lax & champinjoner med phiadelphia- & citronsås. Detta är en väldigt enkel och snabb rätt som blir väldigt god och uppskattad Jag hade i saft från en hel [liten] citron och smaken blir väldigt syrlig, precis som jag ville ha den
Räkor och avokado

Räkor och avokado

Var så himla sugen på räkor idag så det fick bli en räkpasta med inspiration från mat-Tina. ). - Valfri pasta
Alaska pollock i kryddstark sås

Alaska pollock i kryddstark sås

 Salta och peppra fisken och låt den småputtra en stund i matfettet i kokgrytan utan att ta färg och vänd den någon gång