Låt dem kallna på galler under bakduk. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i 8 bitar. Rulla en bulle av varje bit och låt dem jäsa cirka 20 minuter under bakduk. Låt dem jäsa ytterligare 30 minuter på bakbordet. Lägg bröden på plåt med bakplåtspapper med undersidan upp (4 bröd åt gången blir bra)
5 tsk bakpulver 0. 5 tsk bakpulver. Alltså, det här är på riktigt den godaste muffinsen någonsin. Tack Hilda för ursprungsreceptet, vi lade till lite smuldeg i sann kakklubben-anda
Forma degen till en boll och lägg på bakplåtspapper. 25 dl kokosmjöl1 skopa vassleproteinpulver vanilj1 tsk xanthan gum (fiberhusk funkar nog också men har inte provat)1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 tsk Stevia strö (valfritt)2 äggvitor4 msk vatten (kan ev behövas lite mer)Till fyllningen. 1/2 tsk bakpulver
Dessa tar lite längre tid att baka men det är helt klart värt mödan. Låt jäsa under bakduk i en timme. När degen jäst klart ta upp den på mjölat bakbord och dela i två delar