Malin Vesterback är kock, kreatör och författare till tre kokböcker. Som matinspiratör skapar Malin naturligt glutenfria recept som hela familjen kan tycka om.
Idag vill jag tipsa om ett enkelt, men gott recept på smulpaj ur min nya bok Naturligt glutenfritt. Receptet är inte mitt eget utan ett samarbete med Nora på Dönsbys B&B som medverkade på ett uppslag i boken
Idag har jag haft en riktigt härlig bakdag. Först på agendan. årets första fastlagsbullar (semlor). Eftersom min blogg har läsare både i Finland och Sverige måste jag ibland varva olika begrepp
STRACCIATELLATÅRTA MED HALLON. En glutenfri chokladtårta inspirerad av den italienska chokladglassen. Den består av en långpannebotten som du delar i tre längder och sedan monterar ovanpå varandra med fyllning emellan
Igår kväll testade jag något som jag gått och klurat på väldigt länge. Glutenfria pitabröd på grillen. Vi slängde vår pizzasten på kolgrillen och testade