Idag är det söndag och jag tror och hoppas på en mysig dag med både fika med en vän inne i stan, för att sedan fortsätta med en fika hemma hos mina föräldrar med min systers familj
Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Hon tyckte detta var den bästa raw tårtan jag bjudit henne på. Raw chokladtårta med jordgubbar och kokosReceptBotten3,5 dl mandel1,5 dl cashewnötter3 dl mixade, mjuka dadlar½ tsk salt1 msk macapulver2 msk rått kakaopulver2 msk agavenektarMixa först nötterna skilt och dadlarna skilt
---Recept på raw food från Patricia Naumanen på patricianaumanen. Choklad3 msk kokosolja2 krm kanel1 tsk äkta vaniljpulver6 msk kakao eller efter smak1 nypa salt4 tsk honung (eller 5 tsk agave)Gör så härSmält kokosoljan på ettan på spisen eller i vattenbad
Till kaffet serverades en enkel äppelkaka med ett täcke av kokos och två varianter av raw kladdkaka som serverades med hallon och vispad kokosmjölk med lite smak av äkta vanilj
Det har varit soligt och ganska varmt i Stockholm den senaste veckan även om det inte är så idag. Idag är det molnigt och blåsigt så det verkar bli en hemmadag för oss