Jag lagade en så sjukt god, enkel och hälsosam paj i helgen som jag käkat typ hela veckan nu. Paj är verkligen löjligt gott och går att göra på så många olika sätt, precis som omelett
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
En lyxig och enkel räkpaj som kan få det att vattnas i munnen av blotta tanken på den. Pajdeg. Garnera pajen och servera den med gott bröd och en sallad
Fyll det förgräddade pajskalet med blandningen. 1Tryck ut pajdegen i en pajform med löstagbar botten, cirka 23 centimeter i diameter. 1Nagga pajdegen med en gaffel och förgrädda pajskalet, cirka 10 minuter i mitten av ugnen. Grädda pajen i mitten av ugnen, 225 grader, 25-30 minuter
Pajdeg. Pajdeg. Fördela lök och kantareller i pajskalet. Pajdeg. Kavla eller tryck ut degen i en pajform, ca 25 cm i diameter, och nagga botten med en gaffel. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i ca 10 min. Grädda pajen mitt i ugnen i 25–30 min tills äggstanningen stannat och pajen har fått fin färg