Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Galet god jordnötsås och galet enkel att göra. Sedan hällde jag ner allt i kastrull för att värma och sjuda för att få en härlig konsistens och en godare, rundare smak
För att försöka få i mig lite mer fisk så får det oftast bli panerad rödspätta tillsammans med denna kalla sås och så lite rivna morötter, har svårt med fisk, eller lax går ju bra men jag tröttnar lätt och kan inte äta på ett bra tag, men panerad fisk går nästan alltid hem
Slå på vispgrädde och curry. Fler recept på varmasåser hittar du HÄR >>. (ta mängd maizena tills du uppnått önskad konsistens eller följ anvisningarna på paketet)Lägg i smöret och låt det smälta