Rabarberkompott, jordgubbar, vanilj och mandelcrumble 500 g späd rabarber 1 dl strösocker 0,5 tsk kardemumma, krossad 500 g vaniljkvarg 500 g jordgubbar, skivade 30 g smör 1 dl sötmandel, grovhackad 5 digestivekex, smulade 1 msk muscovadosocker www.koket.se
Jordgubbar med karamelliserad mjölk. Bara att varva kola, grädde och bär i fina glas och sedan toppa med smuldeg. Så enkelt och så himla gott Carinas Mat och Prat
Kokoskaka med vit choklad 3 st ägg. 12. 75 dl strösocker. 1100 g rumsvarmt smör. 11 st liten mosad banan. 11 tsk bakpulver. 11. 5 tsk vaniljsocker www.hemtrevligt.se
Tiramisú med jordgubbsmousse Varva jordgubbsmousse och kex i fyra dessertglas. Mixa eller mosa jordgubbarna med florsockret. Vispa grädden och blanda med philadelphiaosten och jordgubbarna Hemmets Journal
Limoncello Tiramisu Tiramisu. Denna älskade, stundom misshandlade, efterrätt. Ibland en underbar blandning av kaffe, mascarpone och savoiardikex Ingen rotmos
Busenkel chokladmousse SökReceptRecept. Välj kategori. Ankarsrum (6). Äpple (6). Bovete (7). Bröd (27). Buffé (8). Bullar (6). Campingmat (3) Glutenfria köket
Snabbglass med mango Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram mango(s) , fryst 0,5 st banan(er) 3 msk vaniljyoghurt Köp receptet www.tasteline.com
Päron med chokladmousse Skala päronen och skär i sockerbitstora bitar. Stek dem mjuka i smör och socker. Fördela päronen i sex serveringsglas Hemmets Journal
Enkel hallonmousse med chokladsmul Enkel hallonmousse200 g hallon, färska eller frysta 1 dl gelésocker 2 dl vispgrädde. Chokladsmul0,5 dl strösocker 1 dl vetemjöl 1 msk kakao 1,5 dl havregryn 50 g smör www.koket.se