Men om det nu är det du vill göra så behöver du mandelmassa, eller marsipan om du föredrar det (som förmodligen är sötare än mandelmassan men du sliper glukossirapen iaf och ev andra ingredienser som äggvita och aprikoser), att riva grovt och blanda med inkråmet som du gröpt ur bullarna, efter du skurit av det berömda semlelocket
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Söta saker har en bakutmaning varje månad, och denna månads tema var Bästa bullen. Snart stundar Kanelbullens dag, och eftersom bullarna var slut i frysen fick helt enkelt renoveringen vänta och jag tog en bakdag istället
50 gram jäst (söta degar). 50 gram jäst (söta degar). Förra veckan köpte jag och F årets första semla men som vanligt blev vi inte helt nöjda så det var bara att göra egna för då VET jag att de är perfekta