Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
50 g jäst4 dl laktosfri mjölk1 dl laktosfri mat och bak kvarg1/2 dl olja1 msk fiberhusk1 tsk salt1/2 tsk flytande honung3 dl grov mix7 dl fin mixSmula jästen i en degbunke, häll i salt och honung
Hamburgertallrik blir det här i köket i dag, den malda biffen är gjord på fläsk- och hjortfärs denna gången, hamburgerbrödet är glutenfritt och har fått lite tuggmotstånd från solrosfrön
Vad än mamma kallade dem på 70-80 talet så är det rena nostalgitrippen att göra dessa läckerbitar. En tunn smet förvandlas till tjockt fluff-fluff som är helt uuunderbar
Det här är nog en av de absolut mest omskrivna bröd som någonsin har dykt upp i LCHF-sammanhang. När det dök fram på olika Facebookgrupper så spreds det med massiv kraft
Hej, hej. Jag och min syster fick en galen ide om att vi skulle göra chokladbollar i ugnen. Det gick inte som vi hade tänkt oss utan allting flöt ut, men vad gjorde det när nästa ide kom
Hej godingar. Då var det söndag igen, ganska skönt. Jag har jobbat måndag till lördag den här veckan, normalt sett så arbetar jag aldrig på helgen men igår behövde de extra folk så jag ställde upp