Hej på er. Melodifestival, god middag och finfin dessert – ungefär så såg gårdagskvällen ut här hemma. Det var riktigt länge sedan jag gjorde pannacotta nu och eftersom att jag hade väldigt mycket vit choklad hemma så tänkte jag att den fick agera smaksättning
I förrgår fick jag för mig att jag skulle göra sorbet fast jag frös så mycket. Jordgubbar och basilika passar verkligen tillsammans,jag gillar när man äter nåt och känner en
Pannacotta med vanilj och cappuccino. För alla kaffeälskare♥. Du behöver4 portioner2 gelatinblad5 dl vispgrädde3 msk socker1 vaniljstång2 gelatinblad2 dl vispgrädde2 koppar cappuccino3 msk socker1 vaniljstångFärska blåbärKokosflingorGör såhärTillaga först vaniljpannacottan
Så vansinnigt god nougat fudge. Kokade denna i lördags. Första koket steg inte riktigt i gradrean och jag tog en promenad med grannen, när jag kom tillbaka var fudgen 163 grader och svart
Jag kan egentligen inte komma på något godis som toppar en riktigt bra fudge. Den här gör jag på kondenserad mjölk, marshmallows och mjölkchoklad, med massor av brända mandlar och pecannötter
Chokladfondant med hallonsorbet. Jag älskar choklad och när jag ska välja efterrätt på restauranger så brukar jag alltid välja chokladfondant om det finns på menyn
Helgens bakverk blev av den mer nyttiga sorten. Har testat lite raw food-varianter förut för att få till något som är bra för kroppen och som samtidigt tillfredsställer mitt sötsug
Detta recept har jag fått från min fina vän Kaitlynne och vi gjorde dessa innan vi skulle åka till Madrid för att ha med oss något energirikt och nyttig snack under resan och även på plats då de håller länge