Ingredienser Portioner. 4 7 gula lökar 2 tsk socker 2 tsk torkad timjan 1 1/2 tsk torkad mejram 1/2 dl konc grönsaksfond 1/2 dl vitt vin 1 1/4 l vatten ev färsk timjan till garnering 3 msk olivolja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Om du inte har en lergryta så skaffa en. Smidigare sätt att laga mat finns inte. och gott blir det. Börja med att lägga lergrytan i kallt vatten minst 20 minuter
Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk i en bunke. Låt blandningen svälla 10 minuter. Skala, hacka och stek löken i 2 matskedar smör i en stekpanna tills den blir gyllenbrun
Spröda och goda glutenfria småkakor med sylt. Den här gången använde jag jordgubbssylt eftersom jag tyckte att det passade bra till midsommarfikat, men det klassiska är att använda hallonsylt
Smält fettet i en kastrull och blanda i socker, sirap, kryddor och Fiberhusk. Låt det stå i ca 20 minuter innan du tillsätter ägget och mjölmixen blandad med bakpulvret
Hacka löken till stora bitar och stek den på medelvärme i smör tills den mjuknat. Ös över i en skål. Gnugga champinjonerna rena och skär dem till kvartar
Nu var det jätte länge sen jag bakadekakor, men fick ett ryck igår, denna gång så blev det supersmarriga dumlekakor,receptet jag följde hittade jag hosMAWIWA DESIGN som har en massagoa glutenfria gosaker