Färsk grönkål har alltid fascinerat mig och har i mina ögon alltid sett så himla gott ut. Dess krusiga krispiga mörkgröna blad känns som att om man äter dem så ger man kroppen en boost som skulle få den att orka med vad som helst, haha
Här är en rätt där den halländska grönkålen är som bäst, tycker jag. Och så här i mellandagarna är det helt perfekt med något som man vräka i sig mängder av utan att få det minsta dåligt samvete
Idag blir det ett kort och snabbt inlägg på nåt som är mycket gott och nyttigt. Grönkålsallad med juliga smaker iform av grönkål, apelsin, valnötter, granatäpple och äpple
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Massor av smak i en nyttig bufféesallad. Julbordet eller nyårsbufféen behöver inte vara helt vegetarisk eller vegansk för att vi ska kunna lägga till goda och inspirerande grönsaksrätter
Hej. Hoppas allt är fint med er. Själv har jag det fint, min rygg har artat sig sedan förra veckan, bloggen knatar på för fulla muggar och snart är det banne mig jul dessutom