Knäckig äpplepaj

Knäckig äpplepaj

  • 8 Recept
Äpplekaka

Äpplekaka

Har du mycket trädgårdsäpplen. Då är detta äpplekakan som passar. Den är utan kanel och supergod. Passar gott med lättvispad grädde till
Äpplekaka med kanel i långpannan

Äpplekaka med kanel i långpannan

Klä en långpanna (25-35 cm) med bakplåtspapper och sätt ugnen på 200°. Smält margarinet sakta, bryn ej, och låt svalna
Äpplekaka med kanel.

Äpplekaka med kanel.

En väldigt lättlagad kaka där smeten rörs ihop för hand. Det blir en riktigt fin kaka att bjuda på, kanske inte så vacker men så otroligt god
Knäckig äpplepaj

Knäckig äpplepaj

Denna goda äppelkaka eller paj har jag ju gjort en gång innan. Du ser den HÄR. Den är väldigt grym. 1 ekologiskt ägg
Knäckig äpplepaj

Knäckig äpplepaj

Finns det något bättre att bjuda på än en härligt knäckigäpplepaj, som både är lätt att göra och fantastiskt god
Smarrig äpplepaj

Smarrig äpplepaj

kikar in här snabbt och bjuder på en supesmarrig äpplepaj. Hejsan. Ingredienser5 st äpplen1 tsk kanel100 g smör2 dl strösocker2½ dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker½ tsk salt1 ägg, uppvispatGör så härSkala kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor
KNÄCKIG ÄPPLEPAJ & LITE INREDNING

KNÄCKIG ÄPPLEPAJ & LITE INREDNING

Knäckigäpplepaj. Knäckigt pajtäcke med antingen äpple eller rabarber i. Knäckigäpplepaj. Bred geggan över äpplena, grädda i 25-30 min i 175 grader, tills ytan är lite knäckig