1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Cheesecake är gott och pannacotta är gott. Och tänk att de gifter sig utmärkt tillsammans. Lena blev av med sin fasa för gelatinblad när hon gjorde denna dessert, men jag har förenklat receptet ytterligare
Vispa gulor och socker pösigt, tillsätt citronsaft och skal. Geleatinbladen läggs i kallt vatten i ca 5min, kramas ur och smälts i en kastrull på svag värme
Mors dag. 2014-05-26, 21. 41. Mors dag firades såklart med en riktigt sommrig tårta. Charlotte russe. Eftersom den är så god och för att den är min favorit tårta så tänkte jag dela med mig av receptet och hur ni kan göra den
Idag bakade jag den här goda hallonpajen. Jag gjorde en ny variant av smuldeg som blev väldigt lyckad. Viktigt att man jobbar ihop degen för bästa resultat
Paj. Hallonpaj fylld med vaniljkräm à la MAX. Juni 26, 2015 23. 45. För någon månad sen så fikade jag med en vän på MAX och hon tipsade mig om att äta deras hallonpaj och jag var frälst vid första tuggan - SÅ GOD
Bild 1 - Närbild på min första tugga Bild 2 - min ännu orörda portion Bild 3 - Sekunden innan alla kastar sig över varsin efterrätt Bild 4 - Efterrätter på bricka i kvällssol Bild 5 - … och så här såg det ut när moussen portionerades
Eftersom det är äpplets dag så tänkte jag bjucka dig på mina godaste bakverk med äpplen. Först ut är den här underbara knäckiga äppelpajen med hemkokt vaniljsås