Portabello är min favoritsvamp och den passar bra att använda i hamburgare. Den är god även grillad. Här serveras den på en skiva rågbröd, toppad med mumsigheter
Första gången jag smakade lemon curd var vid ett av mina första besök i London. Jag minns att mamma köpte en burk på Harrods, Fortnum and Mason, eller något av de andra större varuhusen
Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Denna kycklig satay är ett måste att testa, det blir såå himla gott. Kycklingmarinad. Riv 2 cm färsk ingfära och blanda med 1-2 tsk fisksås, 3 msk olivolja, gurkmeja, koriander, 1 tsk kokossocker (kan ersättas med honung)
Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret