Nyttigt

Nyttigt

  • 14 Recept
Portabella Burger

Portabella Burger

Portabello är min favoritsvamp och den passar bra att använda i hamburgare. Den är god även grillad. Här serveras den på en skiva rågbröd, toppad med mumsigheter
Sockerfri lemon curd – clean & paleo

Sockerfri lemon curd – clean & paleo

Första gången jag smakade lemon curd var vid ett av mina första besök i London. Jag minns att mamma köpte en burk på Harrods, Fortnum and Mason, eller något av de andra större varuhusen
Paleoscones

Paleoscones

Idag blev det scones till söndagsfrukost. Receptet har jag hittat hos Emelies Paleo-ish mat, men jag har gjort om det lite
Paleo - Morotsscones

Paleo - Morotsscones

Sätt ugnen på ca 225°C. Riv moroten och blanda ihop med övriga ingredienser. Klicka ut till två små scones på en plåt med bakplåtspapper
Köttfärspaj deluxe Paleo

Köttfärspaj deluxe Paleo

Smör, grädde och ost, tre komponenter en paj måste innehålla, eller. Jag testade göra en paj igår helt paleo och det blev hur bra som helst
Paleo - Smarriga kladdkaksmuffins.

Paleo - Smarriga kladdkaksmuffins.

2015-01-15 @ 19. 00 /. • Paleo /. • Paleo-recept /. Paleo - Smarriga kladdkaksmuffins. Du behöver. 3 ägg. 15 urkärnade dadlar
Paleo kladdkaka

Paleo kladdkaka

Helt gluten- och mjölkfri kladdkaka som smakar ljuvligt. Det är en mäktig kaka, så en sats räcker gott och väl till 12 portioner - då blir det inte mer än ca 6 kolhydrater per bit, trots honungen
Kyckling satay med cashew Paleo

Kyckling satay med cashew Paleo

Denna kycklig satay är ett måste att testa, det blir såå himla gott. Kycklingmarinad. Riv 2 cm färsk ingfära och blanda med 1-2 tsk fisksås, 3 msk olivolja, gurkmeja, koriander, 1 tsk kokossocker (kan ersättas med honung)
Mozzarella caprese

Mozzarella caprese

En klassisk rätt som blir en fräsch start på middagen. Antal portioner. 4. Färdigt på. 15 min. Ingredienser. 2 st mozzarella, stora
Fröknäcke – bästa receptet

Fröknäcke – bästa receptet

Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret