Att få ihop det här med vardags maten är inte alltid så charmigt tycker jag. I bland känns det som om maten hade behövt vara klar innan den ens är i planeringsstadiet
Bara en väldigt liten mängd kött, men utblandat med rotfrukter. 1 msk olivolja 1 gul lök, finhackad 2 vitlöksklyftor, finhackade 250 g fintärnade morötter eller rotselleri 250 g nötfärs 800 g krossade tomater 2 dl vatten 0
Hacka champinjoner, lök, vitlök och persilja. Hetta upp en torr stekpanna (tillsätt ingen olja eller smör), fräs champinjonerna på hög värme i ca 2 min
1. Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. Bryn den sedan i en stekpanna på hög värme. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan
Rensa kycklingen på skinn och ben och finfördela köttet. Strimla baconet och hacka paprika och chili. Häll lite olja i en stekpanna eller stekgryta och låt det bli varmt
Det finns nog ingenting som smakar så magiskt som när man gör en soppa från grunden med egenkokt buljong, enkelt är det också, kolla in receptet så förstår ni