Jag måste erkänna en sak. Eller erkänna och erkänna, ni som följer mina matlagningseskapader har nog redan märkt detta, att jag är riktigt dålig på att laga vegetarisk mat
1 (15 ounce) can chickpeas, rinsed and drained2 large eggs1 cup oat flour (or substitute any flour you prefer), divided1 cup seasoned panko bread crumbsseasonings (salt, pepper, garlic powder, onion powder, poultry seasoning)Instructions1
Efter några veckors uppehåll är det äntligen dags för oss att fortsätta vårt test av leverantörernas vegetariska matkassar och denna vecka är det inga mindre än Middagsfrid som står för menyn
För ett ganska så bra tag sedan snappade vi upp ett recept hos vår favorittant på en vegetarisk köttfärslimpa, som vi genast kände att vi bara var tvungna att prova
Med risk för att verkligen bli tjatig så fortsätter jag med 5. 2-kokboken. Linsbiffarna är ju en perfekt lyxig vegetarisk lunch, smaksättningen med pikant och salt kapris är också en fullträff
Det fick bli kikärtsbiffar förrut Improviserade ihop ett recept som verkligen blev jättebra, asgoda var dom Till biffarna blev det även klyftpotatis och tzatziki
Jag använde rester av kokt potatis som bindemedel i dessa bönbiffar. Har du ingen potatis hemma kan du ersätta den med cirka en halv deciliter potatismjöl, testa dig fram