Bröd. Saftigt filmjölksbröd med solroskärnor och russin. Juli 9, 2015 17. 45. Mörka bröd som är boost. ade med torkad frukt och nötter är en riktig favorit här hemma
Varje fredag har vi fredagsfika på jobbet. Vi är ca 40 personer som delar fikarum och en gång per år har man ansvar att se till att det finns något gott att äta på fredagen
Nu ska ni få ett sånt där enkelt recept igen. Mannen i huset sa att detta var det godaste brödet jag bakat någon gång och tillade att det var top tre utan veta vilka de andra två är
Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
Testade att göra lchf våfflor idag med mandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet
Vispa lätt ihop ägg och grädde. Tillsätt ost, den strimlade skinkan, gräslök, salt och peppar. Häll upp i 10 pappersformar som placerats i en muffinsplåt
Ungerskt bondbröd är ett supergott bröd med en härligt seg yta och ett mjukt innanmäte. Brödet blir extra saftigt och hållbart av att det innehåller kokt potatis