1-2 äggvitor350 g florsocker1 tsk pepparmintsarom( alt 1 till 2 droppar pepparmintsolja200 g mörkt chokladVispa äggvitan skummig och tillsätt lite florsocker och pepparminten
Dessa söta knäckklubborna har jag tänkt att göra i flera år nu men det har inte blivit av. Men nu tog jag tag i projektet och de var både roliga att göra och blev väldigt goda
Fler recept på julgodis hittar du HÄR >>. Fudge på jultomteskum - Söta och goda och fina i färgen. Passar till jul - påsk - bröllop - barndop - barnkalas - fredagsmys
Gräddkola. 28 November 2015 /. 18. 31 /. Julbak. /. Permalink /. 1. Vi har alla våra egna receptböcker (läs. Sju sorters kakor) med gamla, traditionella recept på bullar, chokladbollar och knäck som tas fram varje gång det är dags att baka
Livet börjar återvända och det är dags att ta i tu med julgodiset. Idag har viss tillverkning påbörjats, det är ju hur mysigt som helst att fixa gotter, och gör alltid alldeles för mycket
Igår blev det av. Ett recept jag velat testa ett tag men kräver lite planering eller snarare tid. Fastnade för en bild speciellt, av Meg Thompsons i övrigt alltid lika inspirerande och vackra bilder av hälsosam och naturlig mat
Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna. TJONG. De är hårda, smakar gräddkola och är fullständigt omöjliga att sluta äta av när man väl har börjat
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Instruktioner. Skira smöret och använd enbart det klara fettet som hamnar på toppen, undvik att få med det grumliga som hamnar i botten av kastrullen eller använd 3 msk ghee
) och så här till jul är det särskilt roligt att göra sitt eget julgodis. Saffran är ju passande så här års, päronkonjak är alltid gott och russin fanns hemma, så det fick bli mina ingredienser i mitt julgodis denna gång
Julgodis måste inte innebära sockrig kola och glutenstinna lussekatter. The post Pepparkakskulor – Nyttigare julgodis appeared first on ceciliafolkesson
Gillar du julgodis och dessutom choklad och saltlakrits. – då är detta godis något för dig. Man blir ganska nöjd fort, i alla fall i mitt tycke då de är ganska mäktiga att äta
Idag ska ni få ett enkelt tips på julgodis som går riktigt snabbt att göra. Att smälta choklad och blanda med något gott är det allra smidigaste sättet att göra julgodis på, ingen termometer behövs och det kräver verkligen minimal arbetsinsats
Mitt bidrag blir en omarbetad klassiker på julgodistemat, trillingnöt. Bah. Mitt fotoredigeringsprogram har försvunnit från datorn så här sitter jag och försöker redigera bilder i iPhoto