Ingredienser Portioner. 4 500 g pasta 1 gul lök 300 g champinjoner 50 g soltorkade tomater rapsolja (till stekning) 2 dl växtbaserad crème fraiche 1 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) salt svartpeppar Till servering veganskt ostalternativ (gärna veganparmazano eller gör egen se recept i tips) färsk timjan ev 300 g kokta haricots verts Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag älskar indisk mat. Min favorit är helt klart Tikka Massala med naan-bröd. Tikka Massala kan man givetvis göra själv, likaså naan-bröd men godast är faktiskt att äta på en indisk restaurang
Den här rätten go´vänner är inte riktigt till för den som har bråttom. Jag erkänner utan förbehåll att det är lite pickligt och kladdigt att få till det, men man får lön för mödan
För nästan två månader sedan var vi på ett så otroligt vackert bröllop i Italien. Jag, Lisa och Linda åkte ner några dagar innan för att besöka Rom och vingården Vignamaggio ()
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Förra helgen lagade jag en trerättersmiddag med italienska smaker. Jag gjorde en enkel men god förrätt med grissinipinnar som jag lindade bresaola runt
Frukost är mycket viktig om inte viktigaste av alla måltider. Frukost verkligen påverkar humör på morgonen och det är bäst att börja den med någonting gott och lätt lagat
Superdupergoda havreplättar. 2016-05-02 ♥ 13. 20. 43. Kategori. Matigt och bakigt - (0) kommentarer. Jag bara måste dela med mig av ett fantastiskt recept på havreplättar ur kokboken Mera vego