Dela kycklingen i bröstbenet och fläk ut sidorna så att den blir platt. Gnid kycklingen med citronhalvan, salta och krydda på båda sidor med peppar och timjan
denna vitlöks-och parmesankyckling. Kycklingvingar är populär mat, men jag tycker de är lite trista. Vänd kycklingen i kryddblandningen och strö mjölet över dem
Denna kycklinggratäng gjorde jag för nån vecka sen och blev riktigt gott. Skär kycklingen i mindre bitar och stek i smör tillsammans med curry, salt och peppar
Strimla kyckling, stek tillsammans med strimlad paprika och rödlök. Tillsätt matlagningsgrädde, sist använde jag bara en men den här gången hade var kycklingfileérna större och vi hade en paprika till så då använde jag två
Fläskfilé med mango chutney sås har jag gjort flera gånger men med kyckling var första gången igår. Jag älskar ju i och för sig kyckling i alla dess former så jag är inte så svårflörtad när det gäller just det men jag lovar det här är riktigt gott
Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör. 1 hel kyckling. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med. 1 hel kyckling. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med
Smörj in kycklingen med smöret. Pensla kycklingen med hälften av marinaden. 1 gårdskyckling. 1Lägg kycklingen på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in kycklingen i ugnen i 30 minuter. Sätt tillbaka kycklingen i ugnen igen i 25 minuter. 1Ta ut kycklingen och pensla med marinaden