1 hel piggvar. 150 g pepparrot. 11 citron. 1200 g Arla® Svenskt Smör. 1hackad färsk dill. 1salt. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel piggvar 50 g pepparrot 1 citron 200 g Arla® Svenskt Smör hackad färsk dill salt
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ta upp fisken och låt rinna av på papper. Pudra fiskfiéerna i lite vetemjöl, doppa dem i frityrsmeten och fritera i 170 gradig olja tills de är vacker gyllene (ca
Lägg ner fisken i grytan. Sjud ett par minuter under lock tills fisken är klar. 600 g torskfilé eller torskrygg 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 fänkål 3 msk olivolja 1 paket saffran, 0,5 g 1 burk hela tomater, 400 g 1 tsk paprikapulver salt & peppar 2 dl vitt vin 7 dl vatten 2 msk färsk timjan, finhacka urkärnade svarta kalamataoliver
Och receptet kan man tillämpa också när det gäller andra rester av kokt fisk. Rör ned fisken i stuvningen och vänd sedan ned äggvitorna med ett par försiktiga tag i smeten
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Ta upp fisken med hålslev och låt rinna av på papper. 1När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda ca 5-6 minuter tills den är nästintill genomkokt, ca 45-48 grader
Klipp bort gälarna eller skär bort huvudet på fisken om du köpt en hel fisk. Smörj en långpanna med smör och lägg på fisken samt sätt in i mitten av ugnen
Servera med limeklyfta att pressa över fiskburgaren. Mixa fisken på högsta hastighet i cirka 15 sekunder i matberedaren med kniven monterad. 250 g fiskfilé
Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd