Finhacka lök, morot och selleri så fint du kan. Fräs mjukt utan att det tar färg i olivoljan. Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka
Det enda vi ändrade i receptet var att vi förstekte dem på bägge sidor innan vi la det i ugnsformen. Vi bjöd våra bästa grannar Carin och Olov på middag igår
Ta bort biffarna du stekt. Häll i grädden i stekpannan. Ha i ketchup, kalvfond och vinbärsgelén. Red av med maizena tills den får den konsistens du vill ha
Så till ännu en i. serien av smothies som jag leker fram till Svensk kosttillskott. Denna smothie. passar perfekt till morgon målet eftersom den innehåller fiberhavregryn som
1. Vispa ihop ägg och hälften av mjölken i en bunke. 2. Tillsätt vetemjöl och salt lite i taget. Vispa tills smeten är jämn och blanda sedan i resten av mjölken och smör
4 portioner. 3 dl arborioris eller avorioris 25 g torkad karljohansvamp 1 liter vatten 3 msk svampfond eller kantarellfond 2 msk olivolja 1 gul lök, finhacka 5 g saffran 50 g smör 100 g riven lagrad ost 1 dl riven parmesanost Lägg den torkade svampen i
Jag älskar att laga mat, verkligen, men jag vill inte stå timmar i köket varje dag efter jobbet. Det är då bra med snabba maträtter som inte kräver en massa fix och trix