Passar på buffébordet, varm eller kall, exempelvis tillsammans med rökt lax. Pajen kan också serveras som förrätt tillsammans med lite löjrom, hackad rödlök och en klick crème fraiche
Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant (24 centimeter i diameter)
Hacka ihop smör och mjöl till en smulig massa. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut degen och lägg i en form som är 24 cm i diameter
Blanda ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Paj är någonting som är en favorit hos oss. Speciellt är det två som vi gillar bäst. Den ena är en tacopaj, och den andra är denna spenat och fetaost pajen
Broccolipaj med fetaost. Dagens middag blev en broccolipaj med fetaost och sallad till. Supergott och ibland är det väldigt gott att äta vegetariskt, är dålig på att göra det men försöker att göra det lite då och då
Vi äter mycket rökt lax här hemma, oftast till frukost tillsammans med krämig äggröra. I bland köper vi på oss lite väl mycket lax och det kan då vara bra att baka en laxpaj