Efterrätter

Knäckig äppelpaj

Knäckig äppelpaj

Fyllning8 äpplen (små eller 4 stora) 0,75 dl strösocker 2 msk farinsocker 3 tsk malen kanel 2 tsk malen kardemumma 4 msk potatismjöl (eller majsstärkelse)
Len rabarberkräm med kardemumma

Len rabarberkräm med kardemumma

Ingredienser Portioner. 4 6 dl vatten 1 1/2 dl socker 1/2 tsk stött kardemumma 600 g tunt skivad rabarber 2 msk potatismjöl 1/2 tsk socker att strö över mjölk till servering Lägg till i inköpslistan
Banana split med keso, kiwi och bär

Banana split med keso, kiwi och bär

En nyttigare och enligt mig godare variant på den vanliga Banana spliten. Perfekt till mellanmål, efterrätt eller kvällsfika
Rabarberpaj med kokoschips

Rabarberpaj med kokoschips

rabarber. 1strösocker. 1smör. 1vetemjöl. 1kokoschips. 1vaniljglass1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Ansa rabarbern och skär den i bitar
Crème Brülé blev hur god som helst

Crème Brülé blev hur god som helst

Smaskens till sista slicken kan man lugnt säga att crème brülén blev. Konsistensen var precis så perfekt krämig som jag hoppats på och smaken var helt underbar
Rabarberpaj med smuldeg

Rabarberpaj med smuldeg

Gör så här Sätt ugnen på 225°. Skär rabarbern i skivor. Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form