Idag så blev det en favorit i repris till middag. En tacotårta med kyckling helt enkelt. Tacotårta med kycklingca 5 port1 grillad kyckling1 brk creme fraiche1 brk philadelfiaost1 brk tacosås2 paket baconpurjolöktomaterriven osttortilliabrödGör så härStek baconet i stekpannan tills det fått färg
Skär av bröden så att två gånger bredden blir lika med längden. Då blir tårtan en kvadrat. Förväll morötter och purjolök i kokande lättsaltat vatten ca 3 minuter
Lägg ½ hönökaka som botten. Stek bacon, skivade champinjoner och strimlad purjolök i en stekpanna. Häll över creme fraiche och låt puttra en stund, smaka av med salt, peppar och en liten skvätt soja
Täck hela smörgåstårtan med denna röra. Till fyllningen. Vispa grädden. Blanda gräddfil, citronmajonnäs, vispad grädde, tomatketchup, bostongurka, gräslöken, svartpeppar i en skål