Ingredienser Portioner. 4 1 grönsalladshuvud 1/2 gurka 250 g körsbärstomater 15 svarta oliver 1 mozzarellaost (à ca 125 g) Dressing 1 msk rödvinsvinäger 1 tsk herbes de Provance eller franska örter 2 krm salt 1/2 krm peppar 3 msk olivolja Till servering färska timjankvistar bröd Lägg till i inköpslistan
God bacon och broccolipaj till lunch. Pajer tycker jag är gott att äta till lunch när vi båda är hemma och idag blev det en paj med bacon och broccoli och den blev väldigt god
Idag bjuder jag på ett LCHF-recept som jag tycker är riktigt smarrigt. Broccoli är en mycket nyttig grönsak fullmatad med vitaminer, i synnerhet C-vitamin, det kan man verkligen behöva när solen lyser med sin frånvaro
Foto. Theres Lundén. Den här salladen är verkligen ett gott tillbehör till i princip vad som helst. Kocken Helena Björkrot brukar göra denna och nu görs den även hemma hos oss
Denna sallad med gurka och zucchini är bara så god och fräsch. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkar din vikt
Kalasförberedelserna fortsätter och ikväll stod paketinslagning på schemat. Extra bra att blivande 9-åringen sov hos en kompis så att vi kunde fixa med paketen i lugn och ro i vettig tid
Stek svampen i olja till den får yta och tillsätt sedan broccolin. Stek tillsammans en stund. Lägg i grönsaksbuljongen + häll i lite vatten och låt puttra en stund
På med lite crème fraich och ketchup som du blandar till en sås och sedan kan du bara lägga på alla grönsaker och svampen som du skurit i små bitar under tiden som degen jäste