08 Sep. 11. 06. Torsk i hemmagjord café de parissås. 0kommentarer. God tidsdagsförmiddag mina vänner. Jag är relativt nyligen hemkommen från en natt på jobbet och har därmed avverkat veckans första pass
I dag har jag gjort cheesecake muffins. Jag älskar nämligen cheesecake. Men ibland kan jag känna att den liksom blir så stor och otymplig att förvara när man inte orkar äta upp hela (även om det har hänt att jag har orkat det – men det behöver vi inte prata om nu)
Cheesecake är nog en av de bästa tårtorna/desserterna att ha på lut hemma. Den klarar sig flera dagar i kylskåpet utan att bli saggig, om det nu blir något kvar
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Så himla god. Det är den perfekta rätten att bjuda på om man ska bjuda många på middag, dubbla mängden på allt så har du en stor plåt att servera
Fantastisk tiramisu gjort på mitt vis utan likör. Krämig och ljuvligt god. Förbered den gärna dagen innan servering för godast smak och bäst konsistens på tiramisun
Festlig fiskgratäng med lax, spenat, läcker dillsås och duchessepotatis. En lyxig rätt som passar lika bra att bjuda på när man får gäster eller till vardags
Mustig och fantastiskt god gulasch. Den känns nästan “köttig” trots att den är helt vegansk. En härlig blandning med aubergine, paprika, potatis, lök, vitlök, morot och goda kryddor gör denna soppa magisk
Idag lagade jag och mina elever Kung Pao chicken. Ibland är mina elever skeptiska mot vegetarisk mat. Så idag lät jag dem laga en klassisk kung pao chicken och jag lagade en vegansk variant med oumph