Mannagrynsgröt som söndagsfrukost blev en mannagrynspudding som mellanmål på måndagen och med lite varma hjortron som tillbehör kändes detta verkligen lyxigt
Den här bakelsen var ett experiment då jag tidigare hade testat och göra jordgubbs sorbet med basilika som blev riktig gott så då var jag bara tvungen och göra bakelse oxå
Bakade en kladdkaka med pannacotta. Kladdkaka. 3 ägg3 dl strösocker1,5dl vetemjöl150gr smör1,5tsk vaniljsocker5msk kakaoVispa ägg och socker poröst, blanda i de torra ingredienserna och smält smöret undertiden och blanda sedan i de
1. Blötlägg hela gelatinbladen i en skål med vatten. Skaka kokosmjölkburken och häll upp grädde, kokosmjölk och strösocker i en kastrull och vispa tills sockret löst upp sig
Ofta när jag ska göra pannacotta med likörsmak eller med någon spännande topping finner jag mig bläddrandes i böcker och i bloggens arkiv för att hitta ett recept på klassisk pannacotta att utgå ifrån
Ibland är vill man avsluta middagen med något extra smarrigt och det här är en efterrätt väl värd en maharadja – en ljuvlig pannacotta med saffran, vanilj och grön kardemumma
Väntar ni på att få se bilder på hela desserbordet. Är de några nyfikna här. ) Ni ska snart få se ska bara lägga upp receptet på några av buffets alla läckerheter innan ni får se helheten så de slipper bli massa recept i det inlägget
Har provat att göra om receptet på en av mina favoritdesserter, den här pannacottan består egentligen av både choklad och vanilj, men provade att göra den med bara vanilj denna gång
De senaste veckorna har matlusten inte varit på topp, men lite pannacotta har lätt slunkit ner och därför har jag gjort pannacotta lite på löpande band och även låtit mina grannar få smaka