2 st kycklingfiléer. 1 msk kycklingfond. Dela varje filé på längden. Bryn runt om i smör i stekpanna. Tillsätt grädde, fond, pressad vitlök och senap och koka i 10 minuter
1 hel kyckling (ca 1 kg)Ca 1 1/2 liter vatten1 morot1/2 purjolök1 gul lök1 bit rotselleri (100 g)2 lagerblad3 persiljestjälkar5 vitpepparkornCurrysås. 1 msk curry4 dl buljong från kycklingkoket1 dl grädde2 msk vetemjölSmörSalt, vitpepparLägg kycklingen i en kastrull. Koka under lock i ca 35 minuter eller tills kycklingen är klar. 1 hel kyckling
Lägg i en ugnsformStek bacontärningarna och häll sedan de över kycklingen. 800g Kycklinginnerfileer Potatis6 dl grädde 280g tärnad baconKryddor efter egen smakStek kycklingen i en stekpanna och krydda dom. 800g Kyckling
Skär kycklingen i lagom små tärningar, och smörstek dem så att de blir genomstekta. Sedan täcker du botten med lite Bechamelsås, varva med lasagneplattor, kyckling , sås och mozzarella