Bröd

Bröd

  • 15 Recept
Scones med havregryn

Scones med havregryn

100 g smör, rumsvarmt 8 dl vetemjöl 1 dl havregryn 5 tsk bakpulver 1 tsk salt 4 dl mjölk (eller yoghurt) 1 msk strösocker
Ljust bröd på skållad råg

Ljust bröd på skållad råg

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 3 dl vatten 30 gram jäst 1 msk salt 1 msk smör 600 gram vetemjöl , (1 liter) skållning 3 dl vatten , kokande 50 gram rågmjöl , (3/4 dl) Köp receptet
Morotsbröd i långpanna

Morotsbröd i långpanna

Mjukt morotsbröd med en knaprig ovansida och en sötma både från sirapen och morötterna. Grädda brödet mitt i ugnen i ca 15-20 minuter