Även om det finns många som kanske tycker att det för tidigt att börja med julbaket redan nu, så har jag i min flöden på sociala medier sett julbakverk i några veckor nu
Idag har jag varit ledig och jag har pyntat en del inför advent. Det är även min sambos son Melvins födelsedag och han har beställt köttfärslimpa, sås, potatis och gelé till middag ikväll
Traditionellt brukar ischoklad innehålla kokosfett. Den här ischokladen är däremot gjord på smör. Detta för att fettet i smör är nyttigare än kokosfett och för att smaken blir så ljuvlig
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker
Ingen jul utan kakor. Mina julkänslor svämmar över just nu och jag inte fatta att i morgon sätter jag mig på tåget för att åka hem och fira jul hos familjen
Jag har bakat dessa kakor ett par omgångar under julledigheten, jag har serverat dem enkla som kaka, jag har brutit dem på mitten och haft dem till dessert och så har jag som nu, lagt dem dubbla med smält choklad emellan
Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där. Men nu när det vankades jullunch på jobbet tänkte jag att ändå fick bidra med lite julgotter
Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna