Detta inlägg är sponsrat av Mytaste. Hej vänner,. Visst är det gott med kladdkaka. Kladdkaka är en av mina favoritkakor, jag brukar göra den här som jag ursprungligen fått från 56kilo (som så många andra av recepten här på bloggen)
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Smält choklad och smör i en kastrull på svag värme. Det ska inte koka. När hälften av chokladen smält kan du ta bort kastrullen från plattan så smälter resten av befintlig värme
Detta är en god och mäktig dessert som räcker till många och kan göras dagar i förväg. Botten 2 dl jordnötssmör 1,5 dl jordnötter 1 ägg 2 msk valfri sötning
Mockarutor - RawstyleEn klassisker, men här i betydligt hälsosammare tappning. Lätta att blanda ihop och kräver ingen tillagning i ugn - endast en stund i frys eller kyl för att de ska "stelna"
Få desserter är så snabblagade och omtyckta som pannacotta. Man behöver i och för sig vara ute i ganska god tid för att pannaottan ska hinna stelna, men å andra sidan går den snabbt att svänga ihop och går att förbereda flera dagar innan det är festdax och då duka fram desserten på ett litet kick
Eftersom det blir lite svårt att ta med sig något som är känsligt mot både förflyttning och temperatur, gör jag ingen tårta, utan kommer ta med mig lite enklare bakverk
Får det lov att vara en chokladmuffins. I lördags arbetade jag och några kollegor extra och för att muntra upp oss bakade jag lite fikabröd som jag tog med till jobbet